Botez

Duminică, 4 Ianuarie 2015 de la ora 10:00 vă așteptăm la întâlnirea de închinare în cadrul căreia va avea loc și un Botez Nou-Testamental!

multumire

Pentru ca El, Dumnezeul Creator, Mantuitorul, Datatorul, Sustinatorul, Vindecatorul, Iertatorul, Binefacatorul… merita inchinarea si multumirea noastra, vrem sa facem ziua de 2 Noiembrie 2014 – o zi de sarbatoare in cinstea LUI !!!

2 februarie 2014

Cu ajutorul Domnului, Duminica 2 februarie 2014, vom sarbatori moartea Domnului Isus Cristos, vom invata din Matei 5:6  „Ferice de cei flãmânzi si însetati dupã neprihãnire, cãci ei vor fi sãturati!” si vom canta a 10-a cantare a treptelor, Psalmul 129.

Invitatie

Indiferent unde esti in cautarea ta dupa Dumnezeu, avem onoarea sa te invitam sa asculti indemnul inimii tale si sa vii, de la ora 18,00 in perioada 1-5 ianuarie 2013, sa te bucuri de prezenta lui Dumnezeu la Biserica Baptista nr.11 ”Unu-Unu” din cart. Gheorgheni, str. Iugoslaviei nr. 64.

Tabara de zi pentru copii

Biserica Baptistă Unu-Unu invită toți copiii din cartierul Gheorgheni, și nu numai, la o TABĂRĂ DE ZI, joi, vineri și sâmbătă (12-14 iulie), între orele 10-13.
Ne vom juca împreună, vom cânta , vom face crafturi și vom învăța din Cuvântul lui Dumnezeu. Cu noi va fi și o echipă de americani, care ne vor ajuta să vă oferim un timp plăcut și folositor.

Vă așteptăm cu drag la Bis. Baptistă
nr.11, pe str. Iugoslaviei nr. 64!

Premiantii

Rezultate Olimpiada Biblica, faza pe Comunitatea Cluj
(doar copiii din Biserica UNU-UNU):
gr.mare: premiul I – Tabita;
gr. mijlocie: premiul I – Patricia, premiul II – Damaris;
gr. mica: premiul I – Titus, premiul III – Otniel.
Multumim Domnului pentru rugaciuni ascultate.
Felicitari tuturor!
Vom fi reprezentati la faza pe tara de ocupantii locurilor I.

Cristos A Inviat !!!

Cristos a biruit moartea si este viu! Da, a fost rastignit, a fost pus in mormant, insa a venit un inger pentru a ne arata ca mormantul este gol. Cristos inviase din morti. Fie ca biruinta Lui sa ne dea indrazneala sa marturisim ca Isus Cristos este viu !

Sarbatorim nasterea Domnului Isus

2 Corinteni 9:15 Multamiri fie aduse lui Dumnezeu pentru darul Lui nespus de mare!

De aceste sarbatori, in timp ce va bucurati de toate lucrurile minunate venite prin ISUS,
darul perfect al lui Dumnezeu, amintiti-va ca toate astea sunt doar o imagine palida a lucrurilor care urmeaza.

Program special de sarbatoare:
Sambata ora 18:00 – Seara de colinda la biserica UNU-UNU
Duminica de la ora 10:00 si ora 18:00 – Sarbatorim nasterea lui Isus la biserica UNU-UNU

Olimpiada Biblica

Va anuntam cu mare bucurie ca la Olimpiada Biblica faza nationala, Otniel Muresan a castigat premiul I la Grupa mica, Patricia Muresan, premiul I la Grupa mijlocie si Tabita Marusca premiul III la Grupa mare. Indreptati laudele voastre spre Dumnezeu pentru acesti super-copii si pentru Simona, care i-a pregatit!

Studiu Inchinare

Incepand cu 1 Mai 2011, pentru cateva duminici vom urma un studiu despre inchinare impreuna cu Victor Sainiuc la intalnirile noastre de dupamasa, de la ora 18.00. Va asteptam!

Transmise live

În fiecare Duminică dimineaţa de la ora 10:00 la 12:00 şi dumpămasa de la ora 18:00 la 20:00 se va transmite live programul bisericii pe http://unu-unu.ro/live

Targ de iarna 11 Dec ora 12:00

Vă invităm cu căldură la Târgul de Iarnă organizat de Biserica Unu-Unu pentru a vă bucura de o atmosferă bună în jurul unui ceai, prăjituri, jocuri, multe produse hand made și nu numai!
Haideți să ne pregătim de Crăciun împreună și să fim mai darnici în luna cadourilor!
Data: 11 Decembrie 2010 ora 12:00
Loc: Biserica Unu-Unu

Banii strânși vor fi donați Bisericii Unu-Unu.

Cursuri / Seminarii cu profesori americani

Programul cursurilor (23 – 27 Noiembrie 2010):

Marți, Miercuri, Joi – de la ora 18,00
Cursul: Viața și Lucrarea lui Isus Cristos – sustinut de Dr. Gerald Roe

Vineri – ora 18,00 și Sâmbătă – ora 10,00
Cursul: Principii și Stiluri de Închinare și Muzică Bisericească – susținut de Dr. Tom Burns

Vă așteptăm !

Intâlnire tineri – Vineri ora 19:00

Tinerii încep de azi, 5 noiembrie, studiul cărții Romani și sperăm ca Dumnezeu să ne schimbe prin aceasta! Așa că sunteți invitați să participați, vinerea de la ora 19:00 (7pm) și în prealabil să citiți cartea Romani!

Nu uita să îți chemi și prietenii.

Sărbătoarea Mulțumirii – Duminică 24 octombrie

Sărbătorim un Dumnezeu credincios! In credincioșia Sa, El ne dă pâinea de fiecare zi, sănătate, prieteni și bucurii!
Duminică dimineața vom mulțumi lui Dumnezeu pentru roadele în Împărăția lui Dumnezeu, vom participa la Cina Domnului, apoi vom lua masa împreună. După masă, vom mulțumi lui Dumnezeu pentru roadele care ne asigură hrana de fiecare zi.
Veniți cu noi să sărbătorim un Dumnezeu credincios !

Cursuri / Seminarii cu profesori americani

In perioada 20-29 Noiembrie, o echipa de profesori americani de la North Greenville University (www.ngu.edu), condusa de Prof. Dr. Gerald Roe, va veni in Cluj ca urmare a parteneriatului cu Biserica Unu-Unu si Comunitatea Baptista de Cluj.

Vor fi sustinute 2 module de cursuri/seminarii.
Tematica cursurilor/seminariilor este:

1. Viața și Lucrarea lui Isus Cristos – sustinut de Dr. Gerald Roe
2. Muzica Bisericeasca si inchinarea – sustinut de Dr. Tom Burns

Participarea este libera.

Pentru inscrieri va rugam sa ne contactati telefonic: 0745-381339 sau 0722-353005 sau prin e-mail: contact@unu-unu.ro

Tabara de zi pentru copii

Pentru toti copiii cu varste intre 5-14 ani, avem o veste buna! Weekend-ul care urmeaza nu va veti plictisi, pentru ca v-am pregatit o Tabara de zi, la Biserica Unu-Unu, str Iugoslaviei nr 64. Asadar joi, vineri si sambata (8,9,10 iulie) incepand cu ora 10:00 ne intalnim la locul stabilit pentru jocuri, discutii, cantece, lucru manual, versete din Biblie si multe altele!

GARAGE SALE ( Târgul de vară)

Vino Sâmbătă, 3 Iulie 2010, de la 11 încolo la Târgul de Vară de la Biserica UNU-UNU, str Iugoslaviei nr 64, dacă vrei să-ți faci cumpărăturile, să mânânci o prăjitură alături de un suc, să te tunzi sau să faci o donație. Toate fondurile strânse vor fi donate!
Și dacă nu-ți lipsește nimic, vino ca să petreci un timp fain alături de oameni faini și multe jocuri!
Te voi aștepta la poartă! 🙂

Nazdravanii Unu-Unu – Duminica 18:00

Duminica, 4 Aprilie, ora 18:00, nu ratati stirile de la ora 6, impreuna cu Nazdravanii Unu-Unu, care au o transmisiune in direct din Ierusalim. Invitati in platou: Maria Magdalena, Petru si altii. Va asteptam pe str Iugoslaviei nr 64!

Implică-te!

De acuma poți adăuga motivele tale de rugăciune pe unu-unu.ro la sectiune Implică-te -> Listă rugăciune . Acolo vor apărea motivele pentru ziua curentă, ziua ce urmeaza si cele care au trecut. La fiecare motiv se pot adăuga completări sau poți spune „Mă rog și eu”.
Pentru a putea adăuga un motiv nou trebuie sa îți faci cont (click aici )